Bilete

Her finn du eit lite knippe utvalgte bilete frå Hegrenesåsen og Jølster generelt.

Om du er intressert i fleire bilete frå Hegrenesåsen og Jølster, kan du laste ned eit akriv (ei mappe) med fleire bilete ved å trykke på denne linken. Om du har problemer med å åpne arkivet, kan du følge denne linken for ei forklaring. Vær obs på at dei fleste av bileta ikkje er redigerte i forhold til størrelse og kvalitet, og heile arkivet på 100 bilete er på ca 300 mb. Då får du inkludert alle bileta som er vist nedanfor på denne sida, samt bakgrunnsbileta som er brukt i heimesida og ein god del fleire. Fila du laster ned er scanna og er garantert fri for virus.

Utbyggingsplan for Hegrenesåsen hyttefelt

Utbyggingsplan med inntegna solgte tomter Holtane hyttegrend med innteikna aktivitetar i området.
     

Utsikt frå Hegrenesåsen Frå Hegrenesåsen mot Vassenden. Frå Hegrenesåsen med utsikt østover.
     
Frå ei hytte på Hegrenesåsen, sjåande mot sørsida av Jølstravatnet Frå Hegrenesåsen sjåande mot Vassenden. Frå Hegrenesåsen sjåande mot Vassenden.
     
Flybilete av Ålhus og Hegrenesåsen Flybilete som viser Bjørkelia skisenter og Holtane. Flybilete som viser Jølstravatnet, sett frå Vassenden mot Skei.
     
Haustbilete frå Rørvikfjellet Vinter på Hegrenesåsen Vinter på Hegrenesåsen
     
Vinter på Hegrenesåsen Vinter på Hegrenesåsen Haustbilete frå Rørvikfjellet
     
Utstikt frå Hegrenesåsen mot sørsida av Jølstravatnet Utsikt frå Hegrenesåsen mot sørsida av Jølstravatnet Frå Hegrenesåsen mot Vassenden
     
 
Frå Hegrenesåsen mot Vassenden Frå Hegrenesåsen mot Vassenden